Haluamme, että Tikakoski-kohteissa on hyvä olla.

”Mitä tahansa Tikakoskella teemmekin, meillä suunnittelun keskipisteessä on aina ihminen; lapset, vanhukset sekä tietysti hoivahenkilökunta. Haluamme, että kohteissamme kaikilla on hyvä olla. Kuuntelemme tarkasti tulevien käyttäjien toiveita ja yhteisten suunnitteluryhmien avulla myös toteutamme ne.”

Anssi Heinonen
toimitusjohtaja

Tikakoski on Suomen johtavia päivä- ja hoivakotien sekä palvelukortteleiden rakentamiseen ja kehittämiseen erikoistuneita rakennusliike- ja palveluyhtiöitä. Olemme valtakunnallisesti merkittävä palvelurakentaja ja suomalainen perheyhtiö.

Hankimme aktiivisesti vapaita tontteja ja pystymme tarjoamaan laadukkaita palvelukiinteistöjä jopa ilman kunnan ja palveluntarjoajan omia investointeja. Tähän mennessä olemme toteuttaneet jo yli 100 Tikakoski-kohdetta Suomessa.


Jo yli 100 Tikakoski-kohdetta Suomessa

Päiväkodit

40+

Vuodesta

1994

Kunnat ja kaupungit

50+

Hoitopaikat

6000+

Tikakoski-tiedepäiväkoti, asuntomessut, Pori

Hae meille töihin!

Haluaisitko kokea työpäivän päätteeksi, että olet saanut jotakin hyvää aikaiseksi? Että olet vienyt maailmaa eteenpäin taas hiukan. Ovatko edistykselliset ratkaisut, rakentamisen laatu sekä aikataulujen pitäminen sinulle kunnia-asioita?

Jos tikakoskilainen ajattelu puhuttelee sinua, saatat olla etsimämme huipputyyppi.

Tikakosken arvot

T

Toimitusvarmuus

”Se mikä on sovittu, se pitää.”

Tikakoski ei jätä mitään arvailujen varaan. Meiltä ei lähde sutta tai sekundaa, ei asiakkaalle eikä toisillemme. Hyvää yritetään, mutta priimaa pukkaa.

I

Innovatiivisuus

”Haluamme uudistaa rakentamisen.”

Lapsellinen uteliaisuus uusia asioita kohtaan on meidän tapamme. Harjoitamme suunnittelussa luovaa ideointia ja ajattelua, jottei itse rakentaminen olisi sitä.

K

Kustannustehokkuus

”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.”

Meillä tikakoskilaisilla on selkeä periaate. Olemme sanojemme mittaisia, oli sitten kyse lyhyemmästä tai pidemmästä kaverista!

A

Avoimuus

”Meillä kissa nostetaan pöydälle.”

Meillä saa ja pitää heti kehua hyvästä työstä, ja on velvollisuus huomauttaa, jos asiat ei mennyt niin kuin Strömsössä.

Tikakoski-päiväkoti, Kalajoki