Päiväkoti Kastu

Tee hyvä päätös

Liity Tikakosken porukkaan!

Avoimet työpaikat


Laskentapäällikkö

Jatkuvan kasvumme tueksi etsimme nyt tiimiimme uutta laskentapäällikköä.

Laskentapäällikkönä vastuullasi on realististen määrä- ja kustannuslaskelmien tuottaminen myynnin tueksi ja tuotannon budjetteja varten. Rakennat ja kehität yrityksemme laskennan prosessia ja resursoit määrälaskijoiden tehtäviä. Teet läheistä yhteistyötä myynnin, suunnittelun ja tuotannon kanssa. Toimit suunnittelutiimissä ja raportoit tekniselle johtajalle.

Sinulla on noin kymmenen vuoden kokemus rakennusalalta ja olet ollut mukana monenlaisissa projekteissa, joissa olet nähnyt sovellettavan erilaisia menetelmiä ja rakenneratkaisuja. Ehdoton edellytys tehtävässä menestymiseen on Tocoman-ohjelmiston käyttökokemus.

Olet tarkka ja säntillinen tekemisissäsi. Nautit, kun saat haasteita ja pystyt toimimaan tehokkaasti paineen alla. Kokemuksesi avulla kykenet mallintamaan ja kehittämään laskennan prosesseja. Sinulla on halua kehittyä ammattilaisena ja olet kiinnostunut myös esimiestehtävistä. Kokemus esimiestehtävistä ei kuitenkaan ole edellytys tehtävässä menestymisen kannalta. Koulutustaustasi on joko AMK-insinööri tai diplomi-insinööri.

Tarjoamme laskentapäällikölle vastuullisen tehtävän kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä. Tehtävässä pääset luomaan parhaita käytäntöjä ja kehittämään edelleen toimintaamme. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden nousta esimiestehtäviin, kilpailukykyisen pohjapalkan ja mielenkiintoisen suoriteperusteisen bonusmallin. Tehtävässä on mahdollista tehdä osittaista etätyötä. Meillä on hyvä tehdä töitä, tästä todisteena on esimerkiksi erittäin pieni vaihtuvuus ja tyytyväiset asiakkaat. ”Se mikä on sovittu, se pitää.”

Tehtävä on vakituinen ja työtehtävän sijantipaikka voi olla joko Raisio tai Oulu.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Arespartnersin konsultti Vesa Hilevaara
p. 044 057 9570 (pe 22.10. klo 9-10, ma 25.10. klo 15-16, ke 27.10. klo 9-10, pe 29.10. klo 15-16)

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa tyopaikat.arespartners.fi maanantaihin 1.11.2021 mennessä.


Avoin työnjohtajahaku

Tikakoski haluaa olla edelläkävijä HYVÄN OLON -kiinteistöjen kehittämisessä. Palkkaamme vastaavia työnjohtajia ympäri Suomen.

Ovatko rakentamisen laatu, järjestelmällisyys sekä aikataulujen pitäminen sinulle kunnia-asioita? Haluatko, että töissä on myös kivaa? Jos vastasit näihin kaikkiin kyllä, niin saatat olla etsimämme huipputyyppi.

Tarjoamme mielenkiintoisia uudisrakennustyömaita, kilpailukykyisen palkkauksen (kuukausipalkka+kokemuslisä+tulospalkkio) sekä hyvät työsuhde-edut, mm. täydellisen hoitokuluvakuutuksen.

Haluaisimme sinut mukaan ideoimaan uutta ja kehittämään kasvavaa yritystämme. Siksi toivomme, että sinulla olisi jo aiempaa työkokemusta alalta.

Jätä meille avoin hakemus!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
tuotantojohtaja Juha Fomin
p. 044 734 9700 tai
juha.fomin@tikakoski.fi

HYVÄN OLON -kohteita