Päiväkoti, Pori

Laatua, josta on näyttöä

Tikakosken toiminta perustuu kokonaisvastuulliseen KVR-rakentamiseen, jossa laatu, asiakkaan tarpeet ja taloudelliset resurssit kohtaavat kustannustehokkaasti. Tikakoskelle myönnetty RALA-sertifikaatti on julkinen tunnustus yrityksemme osaamisesta ja HYVÄN OLON -rakennuspalikat varmistavat onnistuneen lopputuloksen.

Tikakoski-päiväkoti, asuntomessut, Pori

Rala-sertifikaatti

Tikakoskella on arvostettu Rakentamisen Laatu RALA-sertifikaatti. Se tarkoittaa, että Tikakosken tekninen osaaminen ja sen resurssit on tarkasti todennettu.

RALA-sertifikaatti on osoitus siitä, että Tikakosken toimintajärjestelmä on saanut julkisen vahvistuksen ja laadunhallinnan taso voidaan kiistatta osoittaa tilaajille ja yhteistyökumppaneille. 

RALA-arvioinnissa on huomioitu keskeiset toimintatavat sekä myös asiakkaan kannalta tärkeät, sopimusosapuolen toiminnalle asettamat vaatimukset ja odotukset. Lisäksi arviointiperusteet kattavat keskeiset turvallisuus- ja ympäristönäkökohdat.

Tikakoskella on myös RALA-pätevyys. Tämän lisäksi kuulumme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan.

HYVÄN OLON -kiinteistön rakennuspalikat

Älykäs kiinteistö

Älykäs kiinteistö

Nykyaikainen, tulevaisuutta silmällä pitäen suunniteltu rakennus on ympäristöystävällinen, energiatehokas ja älykäs. Suunnittelussa on otettu huomioon niin käyttäjät kuin henkilökuntakin. Nykytekniikka tarjoaa osaavalle suunnittelijalle erinomaisia vaihtoehtoja.

tikakoski päiväkoti

Viihtyvyys

Kaikissa Tikakoski-kohteissa käyttäjien – niin asukkaiden kuin henkilökunnankin viihtyvyys on suunnittelijoiden ykkösprioriteetti. Haluamme, että Tikakoski-rakennuksessa on hyvä olla, ja että toteutettu kohde on hyvä päätös, katsotaan sitä miltä kantilta hyvänsä.

turvallisuus

Turvallisuus

Olipa kysymys lapsista, ikääntyneistä ihmisistä tai henkilökunnan jaksamisesta turvallisuuteen liittyvien asioiden tulee olla keskiössä. Turvallisuus luo viihtyisyyttä, rentoutta sekä tekemisen että työn iloa. Tikakoski-kohteissa on hyödynnetty aktiivisesti turvallisuutta lisääviä ratkaisuja.

hyvä sisäilma

Hyvä sisäilma

Sisäilma on hyvinvointimme perusta. Vietämme valtaosan ajastamme sisätiloissa. Me Tikakoskella haluamme, että suunnittelemissamme kohteissa sisäilma on hyvinvoinnin perusta. Ei sen uhka.

luonnonläheisyys

Luonnonläheisyys

Luonnonmukaisuus on onnistuneen ja aidosti viihtyisän ratkaisun lähtökohta. Avarat tilat, hallittu hyvin suunniteltu äänimaailma ja fiksut valaistusratkaisut luovat luonnollisen ympäristön ja ilmapiirin, jossa on yksinkertaisesti hyvä olla.

muuntojoustavuus

Muuntojoustavuus

Tulevaisuutta on vaikea ennustaa. Joskus tilan käyttötarpeet ja tehtävät voivat muuttua yllättävän nopeasti. Tulevaisuuden vaatimukset huomioiden suunnitellut tilat ovat helposti muunnettavissa uusien odotusten mukaisiksi.

Tikakoski-ratkaisuissa pitkälle kehitetty muuntojoustavuus on yksi vahva kilpailuvaltti. Muuntojoustava Tikakoski-rakennus on aina hyvä päätös.

HYVÄN OLON -kohteita