Vanhainkoti, sisäpiha, havainnekuva

HYVÄN OLON -palvelukortteli

Palvelukortteleissa yhdistyy monia etuja. Eri sukupolvet kohtaavat, palvelut ovat lähellä ja synergiaedut tuovat kustannussäästöjä.

Tikakoski-palvelukortteli, Turku

Mitä tarkoittaa HYVÄN OLON -palvelukortteli?

Tulevaisuutta jo tänään

Hyvän olon -palvelukorttelit edustavat pitkälti tulevaisuutta. Ne ovat palvelukeskittymiä, joissa yhdistyvät eri käyttäjäryhmille tarpeelliset palvelut. Tyypillisesti palvelukortteliin voivat kuulua mm. päiväkoti, hoivakoti, kauppa sekä vapaa-ajan toiminnat. Siihen voi kuulua myös omistusasuntoja.

Synergiaedut hyötykäyttöön

Rakennuttajan kannalta palvelukortteleissa hyödynnetään palveluntuottajien yhteistyötä. Esimerkiksi yhteistoimintatilat ja keittiötilat voivat palvella useampia eri käyttäjäryhmiä.

Sukupolvet kohtaavat

Palvelukorttelit tarjoavat virikkeellisen ympäristön niin lapsille kuin vanhuksille. Eri ikäluokat voivat elää sopuisaa rinnakkaiseloa toinen toisensa elämää rikastuttaen. Turkuun juuri valmistuneessa palvelukorttelissa on 60 paikkainen päiväkoti ja 25 paikkainen hoivakoti.

Tikakoski-palvelukortteli, Turku

Terveellinen rakennus

Terveellinen rakennus saavutetaan huolellisella suunnittelulla, RALA-laatujärjestelmän noudattamisella ja tarkalla dokumentoinnilla.

Suunnitellaan yhdessä

Toimintaamme ohjaa ajatus siitä, että laadukkaan suunnittelun ja rakentamisen keskiössä on ihminen. Kuuntelemme tarkasti loppukäyttäjiä.

Jorma Juurikka

myyntijohtaja

040 833 3983

Antti Kurkela

Kiinteistökehitysjohtaja

040 734 9431

Pasi Karsikas

Hankepäällikkö

040 167 7711

HYVÄN OLON -kohteita