Päiväkoti, Kalajoki

Päiväkotirakentaminen

HYVÄN OLON -päiväkodit

Toimivat ja laadukkaat tilat takaavat kodinomaisen päiväkotikokemuksen. Turvallinen toimintaympäristö, puhdas sisäilma, ympäristöystävällisyys ja henkilöstön viihtyvyys ovat tärkeitä suunnittelun lähtökohtia.

Tikakoski-päiväkoti, Kalajoki

HYVÄN OLON -päiväkodin edut

Lapset nauttivat

Päiväkodissa leikitään ja opitaan uusia taitoja ja viihdytään. Tikakoski-päiväkoti toimii luontevana ja turvallisena oppimisympäristönä ­lapsille. Tikakoski-päiväkodeissa on poikkeuksellisen runsaat mahdollisuudet leikkiä, iloita ja harrastaa.

Henkilökunta viihtyy

Tikakoski-päiväkodissa otamme huomioon henkilökunnan tarpeet, huomioimme turvallisuuden ja viihtyvyyden, päiväkodin koon sekä päiväkotikohtaiset erityisvaatimukset.

Tilaajalle edullinen

Avaimet käteen -konsepti on tilaajalle riskitön. Tilatarpeet ratkaistaan vuokrauksella ja näin vältytään suurilta investoinneilta ja velkapääoman lisäykseltä.

Terveellinen rakennus

Terveellinen rakennus saavutetaan huolellisella suunnittelulla, RALA-laatujärjestelmän noudattamisella ja tarkalla dokumentoinnilla.

Tikakoski-päiväkoti, Kalajoki

Suunnitellaan yhdessä

Toimintaamme ohjaa ajatus siitä, että laadukkaan suunnittelun ja rakentamisen keskiössä on ihminen. Kuuntelemme tarkasti loppukäyttäjiä.

Antti Kurkela

Antti Kurkela
Kiinteistökehitysjohtaja
040 734 9431

Jorma Juurikka

Jorma Juurikka
Myyntijohtaja
040 833 3983

Pasi Karsikas

Pasi Karsikas
Hankepäällikkö
040 167 7711

Ota yhteyttä

HYVÄN OLON -päiväkoteja