Päiväkoti, Kalajoki

Päiväkotirakentaminen

HYVÄN OLON -päiväkodit

Toimivat ja laadukkaat tilat takaavat kodinomaisen päiväkotikokemuksen. Turvallinen toimintaympäristö, puhdas sisäilma, ympäristöystävällisyys ja henkilöstön viihtyvyys ovat meille tärkeitä päiväkodin suunnittelun ja rakentamisen lähtökohtia.

Tikakoski-päiväkoti, Kalajoki

HYVÄN OLON -päiväkodin edut

Päiväkoti, jossa olosta lapset nauttivat

Päiväkodissa leikitään ja opitaan uusia taitoja ja viihdytään. Rakentamamme päiväkodit toimivat luontevana ja turvallisena oppimisympäristönä lapsille. Päiväkotimme suunnitellaan niin, että niissä on runsaat mahdollisuudet leikkiä, iloita ja harrastaa.

Teemme päiväkoteja, joissa henkilökuntakin viihtyy

HYVÄN OLON -päiväkoteja suunnitellessamme otamme huomioon henkilökunnan tarpeet, huomioimme turvallisuuden ja viihtyvyyden, päiväkodin koon sekä päiväkotikohtaiset erityisvaatimukset.

Vuokrapäiväkoti on edullinen tapa rakennuttaa päiväkoti

Suunnittelemme ja rakennamme päiväkodit avaimet käteen -konseptilla, joka on tilaajalle riskitön. Tilatarpeet ratkaistaan vuokrauksella ja näin vältytään suurilta investoinneilta ja velkapääoman lisäykseltä.

Rakennamme päiväkoteja myös KVR-urakkana

Vastaamme koko rakennushankkeesta aina suunnittelusta rakentamiseen. Kuntien ja tilaajan näkökulmasta KVR-urakka on helppo ja turvallinen tapa toimia, kun tilaajalla on yleensä vain yksi sopimuskumppani eli urakoitsija. KVR-asiakirjat tehdään tilaajan omien tarpeiden mukaiseksi, ja tilaaja saa juuri sellaisen kiinteistön kuin haluaa. 

Yhteistyössä rakentuu viihtyisä, turvallinen ja monipuolinen päiväkoti

Toteutamme päiväkodit aina yhdessä asiakkaan kanssa. Katso videolta, miten yhteistyömme sujui Turun Kastun päiväkodin rakentamisessa.

”Rakennusliike Tikakosken kanssa yhteistyö on sujunut hyvin. Tämä on ihana päiväkoti työskennellä. Meillä on hyvät tilat, me on pysytty aikataulussa ja meidän toiveitamme on kuunneltu.”

– Hannele Kontsas-Vähäsilta, lastentarhaopettaja, Kastun päiväkoti, Turku

HYVÄN OLON -päiväkodin rakennuspalikat

Terveellinen rakennus

Rakennamme HYVÄN OLON -päiväkodit viihtyvyys, turvallisuus ja luonnonläheisyys edellä. Päiväkotimme ovat myös terveellisiä, älykkäitä ja muuntojoustavia. Rakennamme kaikki päiväkodit huolellisella suunnittelulla, RALA-laatujärjestelmän noudattamisella ja tarkalla dokumentoinnilla. Tutustu, mitä laatu meillä tarkoittaa.

Tikakoski-päiväkoti, Kalajoki

Suunnitellaan yhdessä

Toimintaamme ohjaa ajatus siitä, että laadukkaan suunnittelun ja rakentamisen keskiössä on ihminen. Kuuntelemme tarkasti loppukäyttäjiä.

Antti Kurkela

Antti Kurkela
Varatoimitusjohtaja
040 734 9431

Pasi Karsikas
Hankekehityspäällikkö
040 167 7711

Mikko Walden

Mikko Walden 
Hankekehityspäällikkö
040 530 7598

Ota yhteyttä

HYVÄN OLON -päiväkoteja