Hoivakoti, Keva

HOIVAKOTIRAKENTAMINEN

HYVÄN OLON -hoivakodit

Laadukas hoivakotirakentaminen on meille sydämen asia. Tikakosken suunnittelemissa ja rakentamissa HYVÄN OLON -hoivakodeissa asukkailla on mahdollisuus hyvään ja onnelliseen yhdessäoloon. Hyvin suunniteltu ja rakennettu hoivakoti on myös houkutteleva työpaikka ammattitaitoiselle henkilökunnalle.

HYVÄN OLON -hoivakodin edut

Hoivakoti, joka on suunniteltu asiakkaita ja hoitohenkilökuntaa ajatellen

Tikakoski-hoivakodissa asukkailla on mahdollisuus hyvään ja onnelliseen yhdessäoloon. Olemme vuosien ajan kerryttäneet osaamista hyvän hoivakotirakentamisen varmistamiseksi. Tunnemme hoivakotirakentamisen menestyksekkäät toimintatavat ja sudenkuopat.

Rakentamamme hoivakodit ovat houkuttelevia työpaikkoja

Tikakoski ottaa huomioon työntekijöiden toiveet ja tarpeet. Toteutamme hoivakotikohteet juuri niillä ominaisuuksilla, joista yhdessä on päätetty. Rakentamissamme Tikakoski-hoivakodeissa on hyvä tehdä töitä.

Hoivakodin vuokraus on tilaajalle edullinen tapa rakennuttaa hoivakoti

Avaimet käteen -konsepti on tilaajalle riskitön. Tikakoski hoitaa rahoituksen, rakentaa ja vuokraa valmiin hoitokodin toiveenne mukaisesti. Tilatarpeet ratkaistaan vuokrauksella ja näin vältytään suurilta investoinneilta ja velkapääoman lisäykseltä.

Rakennamme hoivakoteja myös KVR-urakkana

Rakennamme hoivakoteja myös KVR-urakkana, ja vastaamme siis koko rakennushankkeesta, aina suunnittelusta rakentamiseen. Kuntien ja tilaajan näkökulmasta KVR-urakka on helppo ja turvallinen tapa toimia kun tilaajalla on yleensä vain yksi sopimuskumppani eli urakoitsija. KVR- asiakirjat tehdään tilaajan omien tarpeiden mukaiseksi, ja tilaaja saa juuri sellaisen kiinteistön, mitä haluaa.

Yhteistyössä rakentuu esteetön, kaunis ja viihtyisä hoivakoti

Toteutamme hoivakodit aina yhdessä asiakkaan kanssa. Katso videolta, miten yhteistyömme sujui Siilinjärven Mummon kammari -palvelutalon rakentamisessa.

”Jotenkin koen itse niin, että se oli ainutlaatuista se yhteistyö, että luotettiin siihen, mitä me sanotaan ja mitä me halutaan ja myöskin haluttiin kuullakin sitä. Eli aidosti haluttiin rakentaa meille niitä tiloja, jotka oltiin tilaamassa. Ei tullut se tunne, että meitä ei olisi kuultu.”

– Kati Kantanen, sosiaali- ja terveysjohtaja, Siilinjärven kunta

Kehitysvammaisten palvelutalo, Oulu

HYVÄN OLON -hoivakodin rakennuspalikat

Terveellinen rakennus


Rakennamme HYVÄN OLON -hoivakodit älykkäiksi, viihtyisiksi, turvallisiksi, luonnonläheisiksi, muuntuviksi ja terveellisiksi. Terveellinen hoivakotirakennus rakennetaan huolellisella suunnittelulla, RALA-laatujärjestelmän noudattamisella ja tarkalla dokumentoinnilla. Tutustu, mitä laatu meillä tarkoittaa.

Suunnitellaan yhdessä

Toimintaamme ohjaa ajatus siitä, että laadukkaan suunnittelun ja rakentamisen keskiössä on ihminen. Kuuntelemme tarkasti loppukäyttäjiä.

Antti Kurkela

Antti Kurkela
Varatoimitusjohtaja
040 734 9431

Pasi Karsikas
Hankekehityspäällikkö
040 167 7711

Mikko Walden

Mikko Walden 
Hankekehityspäällikkö
040 530 7598

Ota yhteyttä

HYVÄN OLON -hoivakoteja