Hyvän olon asumispalveluyksiköt

Asumispalvelurakentaminen

HYVÄN OLON -asumispalveluyksiköt

Asumispalveluyksiköissä on erityisen tärkeää huomioida käyttäjien toiveet. Suunnittelemme ja rakennamme yleensä vaikeavammaisille suunniteltuja palvelutaloja, tuetun asumisen ratkaisuja, lastensuojelun tai turvakotien tarvitsemia tiloja. Ne ovat vaativimpia suunnittelu- ja rakennuskohteitamme, mutta onnistuminen palkitsee.

HYVÄN OLON -asumispalveluyksikön edut

Asumispalveluyksikkö, joka on kodinomainen ja jossa on hyvä olla

Suunnittelemme HYVÄN OLON -palvelutalomme ja -yksikkömme kodinomaisiksi ja räätälöimme ne tarkasti tulevien käyttäjien tarpeiden mukaan. Uskallamme sanoa, että Tikakosken asumispalveluyksiköissä on myös hyvä olla.

Kuuntelemme tarkasti asumispalveluyksikön käyttäjien toiveet

Meidät tunnetaan siitä, että se kuuntelemme ja toteutamme käyttäjiemme toiveet. Tämä on peruspilarimme suunnitellessamme ja rakentaessamme asumispalveluyksiköitä. Haluamme, että toteuttamissamme HYVÄN OLON -palvelutaloissa ja -yksiköissä viihtyvät niin asukkaat kuin henkilökuntakin

Asumispalveluyksikön vuokraus on edullinen tapa rakennuttaa yksikkö

Avaimet käteen -konseptimme on tilaajalle riskitön. Me hoidamme rahoituksen, rakennamme ja vuokraamme valmiin asumispalveluyksikön toiveenne mukaisesti. Tilatarpeet ratkaistaan vuokrauksella ja näin vältytään suurilta investoinneilta ja velkapääoman lisäykseltä.

Yhteistyössä rakentuu kodinomainen, viihtyisä ja turvallinen asumispalveluyksikkö

Toteutamme hoivakodit aina yhdessä asiakkaan kanssa. Katso videolta, miten yhteistyömme sujui Sospron kanssa Janakkalassa, jonne toteutimme Aavarinne-asumispalveluyksikön.

Lastensuojeluyksikkö Aavarinne, Janakkala

HYVÄN OLON -asumispalveluyksikön rakennuspalikat

Terveellinen rakennus

Rakennamme HYVÄN OLON -palvelutalo ja -yksiköt kotoisiksi, turvallisiksi ja terveellisiksi. Terveellinen asumispalveluyksikkö rakennetaan huolellisella suunnittelulla, RALA-laatujärjestelmän noudattamisella ja tarkalla dokumentoinnilla. Tutustu, mitä laatu meillä tarkoittaa.

Suunnitellaan yhdessä

Toimintaamme ohjaa ajatus siitä, että laadukkaan suunnittelun ja rakentamisen keskiössä on ihminen. Kuuntelemme tarkasti loppukäyttäjiä.

Antti Kurkela

Antti Kurkela
Varatoimitusjohtaja
040 734 9431

Pasi Karsikas
Hankekehityspäällikkö
040 167 7711

Mikko Walden

Mikko Walden 
Hankekehityspäällikkö
040 530 7598

Ota yhteyttä

HYVÄN OLON -asumispalveluyksiköt