Tee hyvä päätös.

Liity Tikakosken porukkaan!

Haemme nyt Oulun toimistoomme

HANKEASSISTENTTIA

Tarjoamme

Tehtäviin kuuluvat myynnin ja kiinteistökehityshankkeiden monimuotoiset tehtävät mm. uusien kiinteistöhankkeiden koordinointi, yhtiöiden perustaminen, tiedottaminen, markkinoinnin ja myynnin avustavat tehtävät.

Tehtävä edellyttää alan soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta tehtäväalueelta. Arvostamme ammattitaidon lisäksi asiakaspalvelutaitoja, järjestelmällisyyttä, tiimihenkisyyttä ja hyvää asennetta työhön.

Sinulla on nykyaikaiset tietojenkäsittelytaidot, mm. Microsoft Office -ympäristön tuntemus ovat työssäsi eduksi. Olet energinen henkilö, joka on innostunut ideoimaan ja kehittämään kasvavaa yritystoimintaamme. 

Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja viihtyisän työympäristön. Meillä on hyvät kehittymismahdollisuudet sekä henkilöstöedut. Toimimme hoivakiinteistö alalla, jossa koet aidosti työn merkityksellisyyden. Olemme luotettava työnantaja, jolla on korkea työtyytyväisyys sekä pieni henkilöstön vaihtuvuus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi, koulutuk­sestasi, työkokemuksestasi sekä palkkatoivomuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Juurikka puh. 040 833 3983 ja kiinteistö­kehitysjohtaja Antti Kurkela puh. 040 734 9431.

Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 14.02.2020 mennessä: antti.kurkela@tikakoski.fi tai jorma.juurikka@tikakoski.fi

Tikakoskella on mielenkiintoisia, uudenlaisia projekteja ja hyvä porukka. 

Liity mukaan!

HYVÄN OLON -kohteita